Friday, September 21, 2012

SYAWAL lpas..




salam semua..lama sgt dah x berblogging...dunia bekerja ni mmg teramat bz skrg..almaklum co is growing..tp kaki tgn cuma masih qty yg sama..so mcm nak terkuar biji tekak ask for extra hands dulu, however alhamdulillah insyaallah dpt kot..semoga allah perkenan doa aku ni..hamba teraniaya dek workload yg x sudah2 :(

citer pasal raya..erm thn ni raya x mcm thn lpas yg pnuh sjarah n kenangan pahit..semuga x berulang..AMIN..ceria n colourful spt di bwh...i guess gambar dah tunjuk sgala2nya.. happy moments during raya @ PIL house.

masakan agak meriah hasil kerja tgn sepupu suami yg ala2 chef...tq to Aza..our chef in e' house even mlm raya tu kami sempat lg bershopping mata di jln TAR till 4am baru reach umah..n Aza still continuing cooking for pg raya...u terror lar babe!! mkn smuanya super sedap..almaklum diri sdir x pandai masak OK. bg ler pujian kat mrk yg layak...





1 comment:

  1. jemput datang blog http://muslimkidsshop.blogspot.com/

    ReplyDelete